Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Arvo.A kirjutas: Esimest korda Soomes mõtlesin, et olen kohalike vastu viisakas, vilgutan paremat suunda ja lasen nad mööda. Ei tahtnud keegi mööda, tiksusid mu selja taga kolonnis edasi. Vist olime isegi 100 alas. Siis püüdsin neid aidata bussipeatuses peatumisega. No see isegi õnnestus, aga tegelikult mõttetu käik, sest jõudes peatuseni, pidin ju imekiirelt pidurdama ning peatusesse vupsama, sest tegu polnud ju mingi aeglustusrajaga. Seega loobusin oma ülipüüdlikust viisakusest ja kulgesin edaspidi omasoodu ning üldiselt on mulje, et ega nad ikka väga neid karavane ei vihka, kuid eks igal pool leidub närvilisi juhte ja sellised riputavadki taolisi videosid üles. Aga mis sel suvel lõpuks (heas mõttes) ära tüütas, olid tervitavad käeviiped- neid kuute tuli nii paganama palju vastu ning kõik muidugi tervitavad ja peale mõndasada kilomeetrit hakkas see vehkimine juba ära tüütama
Priit Peljo kirjutas: On minulgi nii olnud, et arvatakse et mina teel "pidur".
Soomes paremale pööret tehes üks argllik autojuht minu ees oli, vilgutasin küll tuledega aga liikuma ta ei hakanud. Pikk signaalitav rivi meie taha kogunes ja loomulikult nägid nad vaid minu auto+haagis 12.5m autorongi
Hea video kui lõpuni vaatate
Ivar Kalev kirjutas:Priit Peljo kirjutas: On minulgi nii olnud, et arvatakse et mina teel "pidur".
Soomes paremale pööret tehes üks argllik autojuht minu ees oli, vilgutasin küll tuledega aga liikuma ta ei hakanud. Pikk signaalitav rivi meie taha kogunes ja loomulikult nägid nad vaid minu auto+haagis 12.5m autorongi
Hea video kui lõpuni vaatate
Sellistest sinistest seljakottidest sõidetakse matkaautodega (millel ikka mootor ka peal on) mööda nagu postidest. Tuleb ainult nats gaasi anda.