vaatan juba pikemat aega foorumit ja tundub tükati naljakas, et MATKAAUTO foorumis on ikaldus igasugustest reisikirjadest või ülevaadetest ehk muljetest kuidas keegi neid nimetab.
tekis küsimus küll miks ?
kas tõesti pole olnud sõitjaid ja reise, kõik suvitavad oma autodega vaid "ämma hoovis", et vältida tuppa magama minekut ?
on see mingi Eestlaslik tagasihoidlikus "ah mis nüüd mina, väike sõit oli jah, polnud midgai erilist, kõik on käinud ja näinud" või ....? ei oska kirjuta (oma arust) aga mis seal osata pane nii kirja nagu oli vabas vormis.
super reisikirjad mida lugeda nt. on olnud 4x4.ee foorumis - lihtsalt kirjutatud, emotsioonid "otse paberile"
forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=63&t=45648&start=45
forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=63&t=37958&start=30
jne.
selle aastaseid postitusi välismaiste reisikogemuste all pea polegi
värskeid teemasid on vaid 5 aga mingi "mulje teksti ja pildi sisu" on vaid mu enda teemas
ka see on ju tegelik vist enamusele tuttav teema ehk "vaid Slovakkia ja ei midagi huvitavat" aga ka selle kohta polnud varem miskit kirjas.
ülejäänud on jäänud kuidagi vaid algatuseks ja kõik
Eesti reisimuljed lõppesid juba 3...4 aastat tagasi ära.
Mõne killukese leiab ka "Plaanid" nimelisest alajaotusest.
samas võibolla olen ma ka kannatamatu ja kõik saab hoo sisse veel talvel kui pikkadel pimedatel öödel ärkab täiskuu mõjul "kirjahunt" ja kirjutisi hakkab tulema rohkelt.