läheb küll juba teemast välja aga sinna ta juhiti :silly:
Ise kasutan ja oman autos alati kaasas tööriistakohvrit ja soovitan väga soojalt ka kõigile
Ise olen neid ostnud mitu olen kasutanud ja mahed kasutavad igapäevaselt ka töö tegemiseks.
Jutt siis ehituspoes müüdavast "no name" kohvrist olen neid näinud nii ProWay kui Wisent vist isegi Black&Decker´i nimega. Kohvri eripäraks on tema suhteliselt hea ja normaalse valikuga komplekteeritus ja kompaktsus. Tööriistad kannatavad täitsa tööd teha ehk mina pole padrunit pooleks või lehtvõtit kõveraks saanud.
Jah kruvikeerajad olen välja vahetanud elektriku omade vastu ja komplektis olevad kruvikeerajate ja torxi otsikud ei pea kaua vastu. Töö iseloomust tulenevlt olen ka juhtmeotsa puhastajad välja vahetanud mugavamate vastu.
lisanud olen sinna komplekti veel multimeetri ja komplekti L-kujulisi auguga torxe, mõned lehtvõtmed ja paar padrunit, et kataks kogu numbrivahemiku. Välja viskasin pisikese sae (sinna asemele läks tester). kõik on saanud tehtud.
niisama autos ja kodumajapidamise tarvis väga hea komplekt - matkaautosse kaas vedamiseks kindlasti vägagi hea.
Ise ostsin BauHaus nimelisest poest.
mingeid pilte näeb siit s.t. see on suvaline link:
www.okidoki.ee/item/459316/
edit: jutu mõte oli siis selles, et mitte "kui on pika otsaga näpitsad" vaid tööriistu võiks ikka rohkem kaasas olla.