Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Kas nad pole mitte igal hooajal midagi ära lõhkunud?Arvo.A kirjutas: Ja eile näidatud osas oli planeeritud funiks bussi lõhkumine?
Tegelikult võiks sellise kaebekirja teha klubi, kuna selline telefarss mõjub halvasti kogu valdkonnale. Ma tahaks näha neid teismelisi, kes peale saate vaatamist, potti tühjandada tahaks.Ugri kirjutas: Mingil hetkel tekkis soov kirjutada saate produtsentidele, kes peaks olema üks tüdrukutest Karola Madis, enne sellise asjaga tegelemist oleks võinud endale selgeks teha mingid põhitõed ja reeglid või konsulteerida asjatundjate inimestega selles vallas.
Kahjuks nii see on. Olen aastaid venelaste meelelahtustööstuse vilju maitsnud, kuid peale sõda suhtkoht loobunud, nii et on aega ka Eesti meelelahutusega tutvunud, nii et pean mainima, et omaaegne "mendi matused" on oluliselt meelelahutuslikum, kui tänane rõvedus, mis tele ekraanil vastu vaatab. _boob_ aga kas me ei peaks eeldama, et seda meelelahtust teevad prohvid mitte diletandid? Järgmiseks naudime Ugri poolt väljakäidud viiulivirtuoose, kes viiuli ja poogna eile ostsid?Illar kirjutas: boob kirjutas: Ärge nüüd hulluks minge. Tegu on meelelahutusega.
Just. Selle juures peab lihtsalt kurbusega tõdema, et selline ongi meie meelelahutuse tase...
No see ajabki meie seltskonda närvi, et meie elulaadist vale ettekujutus antakse. Krt, meelelahutust annab ka nii teha, et mingigi infokilluke vaatajani jõuab. Isegi Top Gearis jõudis.boob kirjutas: .... See, et meie seltskond teab karavanidest kõike peensusteni, ei tähenda, et kõik teised ka teaks. Ma olen täitsa kindel, et anna peaaegu suvalisele esimest korda karavani
rentivale seltskonnale kaamera pihku ja saate samasuguse seriaali...
No nende arvates oli nurk 60 kraadi Nii et ei midagi hullu, kuigi loogilisem oleks 30-35 kraadi nurk ja siis on see kõrgus 75-85m. Mõningal juhtumil võib see nurk muidugi suuremaks minna aga vaevalt see 60 olla võiks.kaminahi kirjutas: Need matemaatilsed valemid oma lennukõrguse arvutamiseks olid valitud väljaspoolt matemaatikat, Mina pane 1 punkti, ümbritsevale loodusele.
punkel kirjutas:No nende arvates oli nurk 60 kraadi Nii et ei midagi hullu, kuigi loogilisem oleks 30-35 kraadi nurk ja siis on see kõrgus 75-85m. Mõningal juhtumil võib see nurk muidugi suuremaks minna aga vaevalt see 60 olla võiks.kaminahi kirjutas: Need matemaatilsed teoreemid oma lennukõrguse arvutamiseks olid valitud väljaspoolt matemaatikat, Mina pane 1 punkti, ümbritsevale loodusele.