Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Nii on muidugi lihtsam, eks võimalusel saab kuskilt järelturult ka selle turvatooli odavalt soetatud ja seda kasutatud aga.Eltmaa kirjutas: Lihtsam on kasutada tavakinnitusega turvatooli
BE kati lubadega kedagi tegelikult ei teagi. kontvõõrast kah ei taha.eavp kirjutas: Lihtsalt huvi pärast küsin, kas odavam poleks palgata mõni reisihimuline lubadega juht ?
Isofix kinnitus on rohkem levinud uuematel kaubiku baasil matkaautodel.
Millise autoga?Siim Sipelgas kirjutas: Imelik, jutt, olen aastaid käinud ylevaatusel erinevates kohtades Soomes ja turvatool on autos olnud. Ykski ylevaataja pole kobisenud veel turvatooli kohta (. korra olid peatoed ära vöetud siis sooviti näha, et on olemas need ja köik).
Millise autoga need aastad käinud oled? Ülevaataja ei saagi midagi kobiseda, see pole tema rida karistada selle tooli eest. Ja pooled Soome ülevaatajad just ei hiilga teadmistega seadusandlusest kuna Trafi ei viitsi neid informeerida eriti ja ise nad pole motiveeritud end kurssi viima. See ju avalik saladus seal.Siim Sipelgas kirjutas: Imelik, jutt, olen aastaid käinud ylevaatusel erinevates kohtades Soomes ja turvatool on autos olnud. Ykski ylevaataja pole kobisenud veel turvatooli kohta (. korra olid peatoed ära vöetud siis sooviti näha, et on olemas need ja köik).
A pooled on ju targad...Priit Käos kirjutas: ... Ja pooled Soome ülevaatajad just ei hiilga teadmistega seadusandlusest kuna Trafi ei viitsi neid informeerida eriti ja ise nad pole motiveeritud end kurssi viima. See ju avalik saladus seal.
Sa ise üldse saad aru mida praegu kokku kirjutasid? Keda ma kus ja millal lolliks olen nimetanud? Kui sul puuduvad kogemused Soome ülevaatuspunktidega või sul ei ole seal sõpru kes sulle tundide viisi võiks seal aset leidvatest jaburustest pajatada siis oleks minu meelest mõistlikum vait olla. Kui sa aga niiväga tahad võrrelda politseinikku ja ülevaatuse teostajat siis jah, esimene kui tabab sind kiiruseületamiselt, teeb oma tööd hästi, teine aga kui ei tea kas 3500kg massiga autol 80 km/ h piirang tehn.passis muuta 100km/h niisama või uue tüübikinnitusega, on minu silmis loll mis loll.Motamees kirjutas:A pooled on ju targad...Priit Käos kirjutas: ... Ja pooled Soome ülevaatajad just ei hiilga teadmistega seadusandlusest kuna Trafi ei viitsi neid informeerida eriti ja ise nad pole motiveeritud end kurssi viima. See ju avalik saladus seal.
Üldiselt on seisukoht, et kõik võimuesindajad, kes sulle taha keerata saavad on lollid. Miks nii arvatakse. Kas sina oled loll oma erialal? ei ole ju.
...ma remondin kunde autot ja tema pajatab, vaat kus munn'a, tegi mulle kiiruse ületamise eest trahvi.... Natukese aja pärast kiidab, kui hästi ma ta auto eelmisel korral korda tegin...ma mõtlen, et imelik lugu. Kui politseinik teeb oma tööd hästi siis ta on peenis, aga mina olen täitsamees. Kui aga mina midagi valesti teen, olen mina peenis ja politseinik on täitsamees, kui ta valesti teeb (ei karista kiiruse eest)
Minu arust nad ei ole lollid, ei, pigem ikka targad. Aga vahel satub nende sekka inimesi, kellele võim on pähe hakand. Loll ja sandi iseloomuga inimene ei ole üks ja sama. Vahel võivad need asjad küll kattuda.
Priit Käos kirjutas: ... kui ei tea kas 3500kg massiga autol 80 km/ h piirang tehn.passis muuta 100km/h niisama või uue tüübikinnitusega, on minu silmis loll mis loll.
Priit Käos kirjutas:Millise autoga?Siim Sipelgas kirjutas: Imelik, jutt, olen aastaid käinud ylevaatusel erinevates kohtades Soomes ja turvatool on autos olnud. Ykski ylevaataja pole kobisenud veel turvatooli kohta (. korra olid peatoed ära vöetud siis sooviti näha, et on olemas need ja köik).
Selge, välismaa autod ühesõnaga.Siim Sipelgas kirjutas:Priit Käos kirjutas:Millise autoga?Siim Sipelgas kirjutas: Imelik, jutt, olen aastaid käinud ylevaatusel erinevates kohtades Soomes ja turvatool on autos olnud. Ykski ylevaataja pole kobisenud veel turvatooli onkohta (. korra olid peatoed ära vöetud siis sooviti näha, et on olemas need ja köik).
Byrstner 2003; Adria 2013; Adria 2018