M: Kvaliteetsed Pime Nurga Läätsed

M: Kvaliteetsed Pime Nurga Läätsed

03.03.2018 14:21 - 03.03.2018 14:27
Tere Matkaauto omanik!

Suuremate sõidukite omanikud on kindlasti kokku puutunud olukorraga, kus ei näe külgede taha, servade alla :( .
Mõnel väiksemal masinal sarnased probleemid. (eriti tagurdamisel)

Otsisin endale, ei leidnud. Tellisin üle maailma erinevaid, tegin võrdluse ja parimat otsustasin ka teistele pakkuda.

Näiteks:

1. Kui peegleid pole piisavalt, siis sõiduradade vahetus ja manööverdamine võib olla juhile paras peavalu.
2. Tagurdamisandurite puudumisel võivad sõiduki tagurdamisel varju jääda takistused (suured teetõkked, puud/postid, jalakäijad).
3. Kärukonksu kasutajatel käru haakimine.

Läätse kasutamiseks on otstarbeid palju!
Paigaldada tasub seda külje või tagumise akna peale.
Läätse servas on 3m liimiriba, mis tähendab, et paigaldamine on lihtne, kiire ja ei jäta õhumulle.
Jälgida tuleb fookuspunkti asukohta, et tagurpidi külge ei liimiks.

Letihind läätsele 15€+km
Matkaauto foorumi kaudu ostjale läätse hind koos transpordi ja käibemaksuga 15€

Soovi korral kirjuta siia või saada kiri hivu@digimeerik.ee
(Paki saatmiseks on minul vaja e-maili aadressi (arve jaoks) ning tellija aadressi (paki jaoks))

Lääts läheb posti maksekinnitusega samal päeval niiet tarneaeg 1-2päeva.
Viimati muutis: 03.03.2018 14:27 HIVU.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: M: Kvaliteetsed Pime Nurga Läätsed

03.03.2018 16:46 - 03.03.2018 16:47
Saab ka odavamalt
Aliexpress
Viimati muutis: 03.03.2018 16:47 Arvo.A.
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Priit Peljo

03.03.2018 17:17
Tere Arvo!

Nõustun, et Aliexpressist võib sarnast toodet leida. Kirjutasin eelnevalt ka, et kodutöö on tehtud. Tellisin üle maailma erinevaid läätsesid kokku ja võrdlesin neid omavahel.

Kas panite tähele, et ühelgi teie lingis oleval läätsel ei ole läätse ümber nakketeibi riba. Kleebitav lahendus välistab selle, et läätse ja akna vahele jääks õhumulle. Samuti ei kuku lääts mitte mingil juhul akna küljest lahti. Enamusi viidatuid, peab paigaldama veega.

Läbipaistvus, paigaldamise lihtsus, kestvus on minu poolt pakutu eeliseks.
Kui ainult hinda osta ja läätse omadused pole vajalikud, siis nõus- saab ka Aliexpressist.
Soovin kasutajale parimat pakkuda.

Lugupidamisega.

• Egau
  • Egau avatar
  • Pole saidil
  • Foorumi guru
  • Foorumi guru
  • t. 5030540 fotograafiateenused, raadioinsener

04.03.2018 14:30
Võin oma kogemusest teatada, et kasutan sarnast veega aknale kinnitatud läätse sõiduautol juba vähemalt kümme aastat. Pole lahti tulnud ja seisab väga hästi. Ei ole mingeid õhumulle vahel ja samuti ei ole segavat raami teibi näol ümber. Pildi kvaliteet läbi läätse on ka väga hea. Vaatenurk võiks suurem olla, kuid ühelgi pakutaval läätsel tehnilisi andmeid pole. Ilmselt kõik ühesuguste vaatenurkadega.
Tervitustega
Egau
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Priit Peljo

04.03.2018 20:49
Tere Egau!

Segavat teibiraami ei jää kui teibiriba on eemaldatud ja lääts aknale paigaldatud.

Minu poolt pakutav on vaid üks mitmest. Nagu esimeses postituses kirjutasin, siis tellisin mitmeid erinevaid variante ja võrdlesin, enne kui valiku langetasin.
Ma ei pretendeeri absoluutsele tõele. Igaühel võib õigus olla, ka teil, ning igaüks saab valida endale just täpselt selle, mis talle sobivaim on ja tellida ka sealt, kust rohkem meeldivam on.

Lugupidamisega.

05.03.2018 11:09
sellise pimenurga puhul pole seda läätse kuhugi kinnitada?

Lisatud failid:

05.03.2018 12:05 - 05.03.2018 12:08
Tere Leol!

Nii on raske öelda, aga ma pakun välja, et proovime?
Saatke mulle privaatsõnumina või emailile hivu@digimeerik.ee oma aadress ja ma saadan läätse. Saate ise katsetada.

Kui sobib ja olete rahul, siis saadan arve ka.
Kui ei ole päris see õige, siis saadate läätse postiga tagasi. (Halvimal juhul on teile kuluks ümbrik pluss 65 senti postmargi kulu)

Lugupidamisega.
Viimati muutis: 05.03.2018 12:08 HIVU.

05.03.2018 12:31
selline kiiluna ristuvale teele väljasõit (anna teed) on paremalt tulevad sõidukid ikka väga pimedas nurgas, võimalusel kasutame kõrvalistuja abi, aga kui see võimalus puudub?
Läätsele pole mõistliku paigutus võimalust, parempoolse ukse aknale? siis ei saa akent avada.

05.03.2018 12:41
Tere Leol!

Seni on minu enamus klientidest olnud raskeveokite juhid ja küljeaken on kõikidel veoautodel tööle jäänud.
Siin tulebki mängu liimiriba eelis ja läätse õhuke profiil.

Kui aknatihend on ikka väga vastu, siis jah, ei pruugi aken lahti käia, aga väiksematest sõidukitest olen proovinud Peugeoti kaubikul ja aken liikus. Iga sõiduk erinev ja taandub ikkagi proovimisele. Enne on väga raske öelda.

Läätse vaatevälja proovimiseks ei ole vaja seda aknale täielikult liimida. Piisab kui vaid läätse kahest diagonaalsest nurgast teibiriba lahti võtta ja klaasile suruda. Sel viisil on võimalik lääts viisakalt akna küljest eemaldada kui näiteks koht pole sobiv või paigaldamisel valesti läks.
Kui tahate katsetada, siis pakkumine endiselt jõus.

Lugupidamisega.

Moderaatorid: Ivar Kalev