Ma otsustasin just haagise kasuks.
1. Hind ja ülalpidamskulu. Ei tahtnud osta neid motokrossi tehnitska masinaid, mida oleks jõudnud osta, tundus suht väsinud olevat ja ka nii öelda vanaaegse sisuga. Lisaks see, et 5 iste (turvavöödega) ja magamiskohta oli päris vähestel.
Et siis hakkasin kasutatud auto puhul kartma seismise sündroomiga tehniliste vigade ilmnemist. Et pidurid jäävad kinni, kui pikemat aega ei käivita, siis tihendid, lõdvikud, voolikud võivad lekkima hakata. Siis veel lisa hooldekulud, sõidad vähe, aga korralisi hooldusi teed ikka. Õlid-filtrid jne.
2. Reisi mugavus. Selge see, et vahemaid katta sitem, kui mingi junn sabas tolkneb. Ma ei tea, mis toimus saarde sõidul, kuid Muhkam igatahes oli palunud Ugril minu tulekut peeglist jälgida

Okey, see selleks. Kämpa platsidesse suure auto ja keskmisest suurema haagisega paras katsumus sisse ja välja trügida, lisaks veel kohale ära panna. AGA kui putka kohal, siis autoga, käi kus tahad. Keegi ei võta enam sinu kohta ära. Auto omad laotavad mööda platsi toole laudu ämbreid laiali

Lisaks ka veel see, et kui oled kusagil kaugel asustatud kohast ja olles kõik lahti pakkinud ja ka magamise kohad valmis ja selgub, et veel vaja söögi joogi täiendamise tuur teha. Konksust putka lahti ja minek. Autol peaks kõik kokku laduma jne. Kui mõnda linna ei lubata haagise, või ka suure matkakaga sisse, siis saab paariks tunniks oma putka maha jätta ja autoga vajalik sõit ära teha. Haagise miinus on näiteks see, kui minna mingi seltskonnaga soome rallit vaatama. Seal autoga operatiivsem ja lihtsam katsetega kaasa joosta

. Selline siis minu väga kiire arvamus.