Poolautomaatne kohvimasin, 800 W

Poolautomaatne kohvimasin, 800 W

13.10.2024 22:25
bar nummer on küll väga kesine, presskann teeb vist sama töö ära?

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Poolautomaatne kohvimasin, 800 W

14.10.2024 10:39
kaminahi kirjutas:
punkel kirjutas: bar nummer on küll väga kesine, presskann teeb vist sama töö ära?

Osta, proovi, võrdle oma valemeid. Kaunista foorumit.

PS. Loe minu esimest lauset.

Olen rääkinud, ei vaja sinu suhtlust.

See kui sulle meeldib, ei pea tähendama seda, et see normaalne on. Kohvi on üks eriline jook ja selle valmistusviise on väga palju. Kui rääkida käpaga masinast, mis sinu toode peaks olema, siis normaalne espresso valmib umbes 9 bar juures. Kodused kohvimasinad teevad mingil põhjusel seda umbes 15 bar juures. Ei hakka heietama baride vajalikusest aga pea 3 korda väksem surve vaevalt kvaliteetset espressot valmistab. 
Kui sa veel aru saanud ei ole, siis ei suhtle ma mitte sinuga vaid kommenteerin foorumipostitust ja minu teada ei ole see keelatud. 

PS! Igaksjuhuks mainin, et olen üle aasta osta jälginud kohvigurmaani tegemisi ja tean sellest teemast juba üksjagu

15.10.2024 10:31
Ma ei tea mis põhjusel kaminahi oma postitused ära kustutas aga mina seda teema alustanud ei ole.

15.10.2024 12:21
Asjalik asi, kaalusin ka aga võtsin siiski kapslimasina, millesse saan mh panna isetäidetavad kapslid. Ja kui seinast elektrit ei tule, siis filterkann. Vajadusel ka lihtsalt puru kruusis. Igaüks joob mida tahab ja soovitab ka seda kui vajalikuks ja õigeks peab.
Knaus VAN TI 600 ME `2008
Klubiline 644
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: kaminahi

16.10.2024 11:55 - 17.10.2024 01:39
punkel kirjutas: Ma ei tea mis põhjusel kaminahi ...

Ma ei tea, mis põhjusel sa oma vinguvaid ja valdavalt üleolevalt sisutuid postitusi teed, aga näita, barista, ja heieta see  oma jumalik 9 barine kohvimasin ka meile, lollidele  solgijoojatele ette, kes me pole kunagi jälginud sinu kohvigurmaani tegemisi.
Raivo Koppel
729

Viimati muutis: 17.10.2024 01:39 kaminahi.

18.10.2024 17:09
Kuule kaminahi, kas sul on mingisugune probleem, et sa pead pidevalt mingit jura suust välja ajama? See siin on foorum ja sinu tõde ei ole ainuke tõde, püüa nüüd sellest üle saada. Ja pole sinu asi, millises stiilis keegi midagi kirjutab, kõik ei peagi sulle meeldima ja kui sa lugeda oskaks, siis saaks aru, et mina ei ole barista. Nett on kodukohvimasinaid täis, võta ja loe, kui raha on, siis osta ja naudi.

18.10.2024 17:48 - 18.10.2024 17:59

Kas sul, Punkel, oli raske kordki konkreetne olla ja näidata toladele oma 9 barine kohvimasin siin ette, et selline peab olema õige!  
 Ja pole sinu asi, millises stiilis keegi midagi kirjutab, kõik ei peagi sulle meeldima ja kui sa lugeda oskaks, siis saaks aru.

PS. Igaks juhuks mainin, et ma olen jälginud aasta aega Morelo matkaautosid.  

www.morelo-reisemobile.de/en/models  

Paistavad viletsad olema, vähe ostetakse. :( 
Raivo Koppel
729

Viimati muutis: 18.10.2024 17:59 kaminahi.

18.10.2024 23:39
kaminahi kirjutas:  
Kas sul, Punkel, oli raske kordki konkreetne olla ja näidata toladele oma 9 barine kohvimasin siin ette, et selline peab olema õige!  
 Ja pole sinu asi, millises stiilis keegi midagi kirjutab, kõik ei peagi sulle meeldima ja kui sa lugeda oskaks, siis saaks aru.

PS. Igaks juhuks mainin, et ma olen jälginud aasta aega Morelo matkaautosid.  

www.morelo-reisemobile.de/en/models  

Paistavad viletsad olema, vähe ostetakse. :( 
Kohvimasinate maailmas ei ole seda “õiget” veel olemas, aretavad ja möllavad, kuid pidevalt sigineb uut ja huvitavat. Minul endal 9 bar masinat ei ole, kahjuks Jura XJ9 laseb 15 bari välja ja “poisi” Lelit Victoria masin aga kuskil 11-12 bari, nii et õige kohvinaudingu tarbeks peab väheke tuunima. 
Ja nagu ma juba enne mainisin, ei ole ühest tõde, kõik on valikute küsimus. Ma ei usu, et on olemas kaminate kuningas, pigem ka ikkagi valikute küsimus.
PS! mul juba on kodus kamin, kütan aastas paar korda, nii et valikuid jagub

19.10.2024 01:33
Proovi nüüd otsast oma jutt kõik uuesti üle lugeda. Mina olen küll lõpetanud.
Raivo Koppel
729

Moderaatorid: Ivar Kalev