Varurattahoidja

Varurattahoidja

19.11.2021 20:56
#1
Tere, soov osta kasutatud "AL-KO varurattahoidja EH1, tüüp C" või midagi analoogset.
Peale soov teha plastist kast, milles trantsportida koera puuri 900 x 1200 x 120

Pakkumisi ootan tel. 55 604 679 

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Varurattahoidja

21.11.2021 01:55
#2
Olen sellise asja ühele oma suvilale järelpaigaldanud. See on üsna peene raamiga asi ja käib suvila  põhja alla.Tagavara rattast kõrgemat asja sinna ei pane. Ei kujuta hästi ette, kui pisike peab olema see koer ja loomakaitsjad tulevad kallale nagunii, kui näevad või teada saavad.. Kas need  900 x 1200 x 120 on millimeetrid või sentimeetrid ?

Aga natuke ühest delfi artiklist.
Näiteks - Lemmiklooma turvavarustus peab vastama looma mõõtudele. Transpordipuur peab võimaldama neljajalgsel seal end liigutada ning peab olema avariiolukorras mõlemalt poolt avatav. Puur peab olema autos kinnitatud turvavööga.

Kui see kast minema lendab, plastik ikkagi, siis oleks olnud kavalam koera sinna mitte panna.
Loom peab saama juua ja liikuda. Ka puuris olles.
Koeral peab autos olema piisavalt ruumi lamamiseks ja püstitõusmiseks. Kehtib ka transpordipuuri kohta.

Kuni 8-kilogrammist koera on mõistlik transportida turvapuuriga nagu kassi.
Loomakaitseseadus kohustab inimest oma looma heaolu eest hoolitsema.. Seda hoolimata sellest, et muude seaduste mõistes on koer vallasasi.

Ei maksa nüüd arvata, et ise olen olnud ülikorralik. Minu koer oli 10 aastat erinevates autodes lahtiselt ja elas üle ka ühe tagant sissesõiduga avarii. Sisse sõitnud buss kanti maha. Taga puuris olles oleks ilmselt olnud uut koera või korralikku koera remonti vaja aga koer istus  T4 bussis ees kahe istme vahel.olnud kasti peal, mis oli juba saksamaal paigaldatud.  Lendas ainult armatuurini. Juba sel lihtsal põhjusel ei taha kuskile auto tagaotsa puuri, et see võib näiliselt olla küll turvaline, aga tegelikult on turvaline ainult tagaistmel ja turvavõõga kinni olles.

Enda tagavara ratta ratta kinnituse ostsin kasutatuna saksa ebayst saksamaale satmisega. Siis meil veel Reimost tellimise võimalust ei olnud. Praegu telliks ilmselt matkasuvilatest.
Bussisõit kaitseb keskkonda

.
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Ivar Kalev

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Varurattahoidja

21.11.2021 13:10
#3
 Koera puur (pildil) on mõeldud kokkuklapituna trantsportimiseks varuratta hoidja külge kinnitatud plastikkastis, et pori ja muu sodi ei määriks, lisaks hea vasturaskus üheteljelise haagissuvila tiislile. Plastikkasti ligikautsed mõõdud mm. ja mahuks ilusti raami vahele. Otsin ka firmat, kus sellist kasti saaks lasta teha. Varuratta hoidja ei pea olema uus, kataloogis jah maksab 200 €.
 Koer (labrador) ikka sõidu ajal autos kinnitatud spetspuuris.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev