Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Mina kasutan Apple TV(4 gen), sinna saab päris palju äppe tõmmata ja kasutada ka IP-TV võimalusi. Mingil põhjusel on alati kepp ja käpikud Apple enda hotspotiga, ehk siis tavaliselt pead iga kord uuesti hotspotiga(kui iPhonest jagad) liituma. ATV on selles suhtes mugav, et saab oma kõiki kontosid(iCloudist) mugavalt kasutada, pilte ja videosid kasutada jms Apple harjumuspäraseid asju. Toila kämpa wifi mängis HD TV streami ilma katkumata eelmine laupäev.Margo kirjutas: Mul on samuti küsimus, kas keegi teab, kuidas kasutada olemasolevat telerit koos Apple tehnikaga või millise teleri võiks osta, mis ühilduks Apple seadmega?
ma siin pidasingi silmas Apple IPhone'i yhendatuna Chromecasti. Eraldi peab olema ka wifi olemas (yle 4G simi). Kõik toimib 12v pealt.sgraphics kirjutas: jah mul ongi, iga äpp peab eraldi toetama (tekib chromecasti saatmise nupp). Netflix, Youtube jms toetavad. ERR ja Jupiteri striimimisega on keerilisem (kuna nende äpp ei toeta) - selleks kasutan "Video & TV Cast | Chromecast" äppi mis lubab suvalisi veebi videoid saata Chromecasti.
Siin on neid õpetusi ATV 12V peale tegemiseks aga mina kasutan originaalis 220V(kuna talvel panen koju teleka taha). Ma isegi ei tea kui suur see vahe on, kas telekas ja ATV käivad 12V pealt või läbi inverteri.Margo kirjutas: Kas Apple TV saab toite otse teleri USB pesast või vajab eraldi toidet?
Televiisori jaoks saab ju tillukese inverteriga 220V ju ilusti teha. Või pole see hea mõte?sgraphics kirjutas: Me näiteks enamuse ajast (90%) ilma 220v kämpimas (odavamad ja ilusamad caravan parki kohad või campground/puhkeala camping). Päikesepaneel või vajadusel genekas laadimiseks. Igal yhel oma stiil.
Kui suur see kadu võib olla, kui meil televiisor on 60W. Toa aku on meil 270 Ah (ost 2018). Päikesepaneele me ei kasuta.sgraphics kirjutas: Suvel vb mõeldav aga mitte talvel vähese päikesega. Mõttetu kadu.
Kasutan sellist 22" nutitelekat ja telefonis on elisa elamuse äpp ja rohkem pole midagi tarvis, et eestis metsas telekat vaadata. Elisa elamuse kasutamiseks on vaja telekast skännida QR kood. Kui omal kodus ei ole Elisat, siis võib selle koodi skännida ka mõne sõbra telerist (toimib samamoodi) Samuti peab olema telefon selline, millel on Smartview funktsioon. Kõik, kogu lugu, rohkem pole mingeid karpe ega lepinguid tarvis.Remo22 kirjutas: Huvitaks ennastki see tv, aga ei kiirustanud kohe ostma seda. Samuti pole selge veel, et kas peale go3 veel varianti on metsas telekanaleid vaadata on?