Priit Käos kirjutas: Väga vabandan, et kohe ei osanud otsingusse õiget nime kirjutada. Minu toodud lingil puudus toote juures igasugune viide, et tegemist on Fiamma ventilaatoriga. Hinna kohapealt- ma ei pea nii vaeseks ennast, et mingi 10,- eur pärast mööda maailma ringi siblida. Aga põhilisele, ehk minu küsimusele, ma saan aru, sa ka ei oska vastata
Tore , et ka mõni rikas siia sattunud on
Muidugi , kas osta odavamalt Tallinnast või kallimalt soomest, on maitse küsimus, mille üle vaidlema ei hakka.
Kogemust tõesti nii odava lisaga ei ole. On kogemused veel odavamate ventilaatoritega ja statsionaarsete kallimatega.
Igal sellisel ventilaatoril on olulised kaks asja. Müra ja tootlikkus. Müra sõltub ka väga palju ventika labade aerodünaamikast (ehk siis otseselt tootjast) ja ka labade arvust. Kui tootlikus pole muidugi väga oluline, siis pole vahet, millist paigaldada. Kui aga magajaid autos palju ja see on ainuke luuk, siis on hoopis teine asi.
Loodetavasti tuleb minul seekord katusele luugi asemel ventilaator firma Kalori toodangust. Kahjuks osteti firma eelmine aasta ära ja nüüd on saadavusega suur segadus, kuigi esindaja on ka eestis.