Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
ifffff kirjutas: Äkki seletad lahti, mis esimesel pildil valesti. Nii palju-vähe kui mina olen oma matkakaga ringi seigelnud, siis vägapalju lahedamalt kusagil kämpingus parkida ei saagi. On olnud tihkemaltki masinad, telk teisest masinast mõnikümmend cm.
Mida sa selle summuti sinu pool asjaga mõtlesid? Kas jätsid masina käima ots su telgipoole? No siis oleks vist igaüks läinud ja öelnud mida ta sellest arvab.
ifffff kirjutas: Ma olen käies erinevatel üritustel (kusagil kämpingus pole nii teinud) piiranud oma ala puutokkide ja märkelindiga.
Aga arvestama pead sellega, et erinevatel inimestel ongi erinev arusaam privaatsusest ja personaalsest ruumist. Kes elab majas mõistab seda üheti, korteriinimene teisiti.
Jätkuvalt ma ei leia, et kaubikumees oleks midagi valesti teinud.
ifffff kirjutas: Ma olen käies erinevatel üritustel (kusagil kämpingus pole nii teinud) piiranud oma ala puutokkide ja märkelindiga.
ifffff kirjutas: No näiteks sulle pilt see suvi Kiviõlis toimunud külgkorvide MM pealtvaatajate parklast.Teed enesele laagriplatsi ümber märklindiga piiratud ala. Just selleks, et ei oleks pärast jagelemist kus on kellegi ala ja kuhu värskemal tulijal poleks soovitatav parkida. Lihtne ja üheselt mõistetav. Ja kui linte ei pane võid kindel olla, et varsti keegi sulle otsaga telki pargib ka.
Priit Peljo kirjutas:ifffff kirjutas: No näiteks sulle pilt see suvi Kiviõlis toimunud külgkorvide MM pealtvaatajate parklast.Teed enesele laagriplatsi ümber märklindiga piiratud ala. Just selleks, et ei oleks pärast jagelemist kus on kellegi ala ja kuhu värskemal tulijal poleks soovitatav parkida. Lihtne ja üheselt mõistetav. Ja kui linte ei pane võid kindel olla, et varsti keegi sulle otsaga telki pargib ka.
Äkki saaks lehekülje haldaja selle tsiteerimisnupu üldse ära kaotada? Asi läheb väga segaseks kui kogu aeg ühed-samad tekstid või pildid korduvad ja siis pead veel kuskilt leidma selle, mida uue postitusega öeldud on.
Tavaelus me vist ei räägi keegi nii, et enne vastamist kordame üle kaasvestleja äsjaöeldud lause? Või räägime?
Järelikult ei ole vahet, et kas maja või korteri inimene
Arvo.A kirjutas:Priit Peljo kirjutas:ifffff kirjutas: No näiteks sulle pilt see suvi Kiviõlis toimunud külgkorvide MM pealtvaatajate parklast.Teed enesele laagriplatsi ümber märklindiga piiratud ala. Just selleks, et ei oleks pärast jagelemist kus on kellegi ala ja kuhu värskemal tulijal poleks soovitatav parkida. Lihtne ja üheselt mõistetav. Ja kui linte ei pane võid kindel olla, et varsti keegi sulle otsaga telki pargib ka.
Äkki saaks lehekülje haldaja selle tsiteerimisnupu üldse ära kaotada? Asi läheb väga segaseks kui kogu aeg ühed-samad tekstid või pildid korduvad ja siis pead veel kuskilt leidma selle, mida uue postitusega öeldud on.
Tavaelus me vist ei räägi keegi nii, et enne vastamist kordame üle kaasvestleja äsjaöeldud lause? Või räägime?
Järelikult ei ole vahet, et kas maja või korteri inimene
Alex kirjutas: Teema tegemine ja näide oli milleks? Aastas kord-paar satun kah kämpi ja panen auto mulle sobivasse kohta. Kui keegi arvab, et mujal on parem, olen ise mitu korda kahekümne aasta jooksul mujale läinud, mida valesti tehti? Lumehelbekesed...