Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
toto kirjutas: Aga siis varu aega, mingi riigi tundmaõppimiseks ja ringivaatamiseks on ok sõita kõrvalteedel aga edasijõudmiseks ikka ei kujuta ette, sõita mööda kõrvalteid ja pole mingit põhjust neid tasulisi teid karta.
mõmmi kirjutas: Isiklik arvamus teemaksudest.Kui tahan riiki kiiresti läbida kasutan ainult tasulisi teid,kui ringi vaadata siis muid teid .Tasulise tee plussid on suur ajavõit,väiksem närvikulu,veidi väiksem kütuse kulu (saab sõita ühtlase kiirusega).Miinuseks on see,et vaadata pole midagi ainult sõida.Minu reis näeb välja nii:kuni Warsavini on 90km/h edasi läheb lõbusamaks kuni Saksamaani 140km/h,Saksamaa ja Sveits 120km/h,Prantsusmaa 130km/h.Kõrval teedel vaevalt nii kiiresti saab.Teemaks oleneb ka kindlasti autost.Kuna reisin Plymouth Grand Voyageriga siis maks on sõiduauto tariif,ilmselt suurtel matkaautodel on suurem maks.
Ei taha nüüd sarkastiline olla, aga kui täna, mil Euroopas reisimine on lihtsam kui kunagi varem see ikka vastuvõetamatult keeruline tundub olema, siis on ehk tõepoolest targem lennukiga reisida...Lihtsalt selle põhjal, kui palju ma nüüd infot leidnud ja lugenud olen, tundub, et liiga keeruline ja riskantne on see välismaale minek tänapäeval.
Waze võtab ju telefonis vähem ruumi, tarbib netiühendust. Here-l saab kaardid alla laadida.nootsii kirjutas: Selle Waze kustutaks ma ära kui telefonis mälu vähe ja paneks Here Wego asemele muidu las olla kodust-tööle näitab võmme ja ummikuid. Vana Nokia asi töötab nagu korralik navi ja täna omavad nemad kaardifirmat pluss kaartide riigiti/osariigiti alla laadimine. Just proovisin et kui vältida tasulisi teid siis juhtab läbi poola eestisse väikseid teidi pidi.
Kaardimaterjal väga hea, ruutimisel kahjuks mõned vajalikud kriteeriumid puudu.kaiz kirjutas: Kas Maps Me-d ka keegi kasutab, mõned kiidavad.