Eavp-le kirjutaja olin teises foorumis mina. Kuidas ma omalajal oma kiirabi registreerisin, probleeme ei olnud suurt, aga olid "ametnikud" väikse tähega. Tont nendega, täna on mul eriotstarbeline m1, mitte autoelamu(minu soov oligi algselt registreerida tavalise m1-na, nende algne nõue oli, et peab matkaautona ). Seda viimast pole siiani ka vaja olnud, kuna harvad korrad kämpingutes võtavad nagunii rahakotist nagu autoelamu eest, ülevaatusel on mul eriotstarbeline(kaks kohta on lamamiskohad ja kaks esiistet, siiani on toiminud) ning neljakohaline. Pliite on mul masinas...mitu, tavaliselt üle kolme
Voodi pole tänaseni kinnitatud(ok, ühe m6 poldiga vist siiski on, kuna raamistikust tuli eemaldada jupp, et paat ja mootor mahuks ).
Ah jaa...regamiseks ostsin tavalise, ühe auguga elektripliidi osta.ee-st, kinnitasin keset klapplauda. Seaduses puudus klausel, et ta peab töötama. Registreerimisel tehti paar-kolmkümmend fotot ja muiati pliidi osas(pakkusin, et võin sisse lülitada, kiirabidel on päris suured-korralikud inverterid),aga neil tuli kohvi automaadist ja keelduti, pole vaja.
Olen jätkuvalt seisukohal, et seadused on täitmiseks. Aga ei saa-tohi nõuda midagi, milleks sul õigust pole. Kui sõnastust on muudetud, tuleb vastavalt ka käituda ja nõuda(vajadusel), et ka sinuga nii käitutaks.