Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Kui omal jalga pole, saab puujala panna. Meil on ilusti püsti.Priit Peljo kirjutas:"Lapiti" saaks panna küll juIvar Kalev kirjutas: Miks sa tahvelarvutit armatuurlauale ei pane?
Soovitan mõne krusa rooli istuda ja siis sinna armatuuri 13" tahvel panna, peale seda enam selliseid imelikke küsimusi ei teki.Ivar Kalev kirjutas: Miks sa tahvelarvutit armatuurlauale ei pane?
Meil on 15" tahvelarvuti kõikidel reisidel armatuurlaual. Käidud Marokos ja mujalgi, millest selline imelik hirm?punkel kirjutas:Soovitan mõne krusa rooli istuda ja siis sinna armatuuri 13" tahvel panna, peale seda enam selliseid imelikke küsimusi ei teki.Ivar Kalev kirjutas: Miks sa tahvelarvutit armatuurlauale ei pane?
Olime ju kevadel koos Hispaanias reisil, juba unund?punkel kirjutas: Integreeritud armatuur on pea 3 korda suurem. 15" pad? hm, kus neid näha saaks?
Padi ei mäleta, ainuke 15" pad mida ma kunagi uurinud olin, oli HP oma ja see oli nagu pesunöörile riputatud pesu, see tõttu täitsa tahaks neid tänapäeva 15" pade näha, mis on alla 10mm "paksud" omavad mingit arvutsuvõimsust, ning ei paindu nagu paberileht.Ivar Kalev kirjutas:Olime ju kevadel koos Hispaanias reisil, juba unund?punkel kirjutas: Integreeritud armatuur on pea 3 korda suurem. 15" pad? hm, kus neid näha saaks?
Jäid ju mu sõbra naisega jutustama, kuni viin sai otsa. Ega me minu bussini ei jõudnudki.punkel kirjutas:Padi ei mäleta, ainuke 15" pad mida ma kunagi uurinud olin, oli HP oma ja see oli nagu pesunöörile riputatud pesu, see tõttu täitsa tahaks neid tänapäeva 15" pade näha, mis on alla 10mm "paksud" omavad mingit arvutsuvõimsust, ning ei paindu nagu paberileht.Ivar Kalev kirjutas:Olime ju kevadel koos Hispaanias reisil, juba unund?punkel kirjutas: Integreeritud armatuur on pea 3 korda suurem. 15" pad? hm, kus neid näha saaks?
Ivar Kalev kirjutas:Jäid ju mu sõbra naisega jutustama, kuni viin sai otsa. Ega me minu bussini ei jõudnudki.punkel kirjutas:Padi ei mäleta, ainuke 15" pad mida ma kunagi uurinud olin, oli HP oma ja see oli nagu pesunöörile riputatud pesu, see tõttu täitsa tahaks neid tänapäeva 15" pade näha, mis on alla 10mm "paksud" omavad mingit arvutsuvõimsust, ning ei paindu nagu paberileht.Ivar Kalev kirjutas:Olime ju kevadel koos Hispaanias reisil, juba unund?punkel kirjutas: Integreeritud armatuur on pea 3 korda suurem. 15" pad? hm, kus neid näha saaks?
Aga tule vaata minu juures Nõmmel või siis järgmisel Klubi üritusel.
Kuidas see Carplay selle lukuaugu suuremaks muudab? Suur ekraan on ikkagi vaja selleks, et ilma prillita vähemalt midagi näha oleks.dodge kirjutas: Apple Carplay oleks ehk kõige mõistlikum lahendus autos,
kui just sõidu ajal filme ei taha vaadata sealt tahvlist.
Päris huvitav konstruktsioon. Minu mudel pidas ilusasti Türgi reisi vastu ja õigustas oma olemasolu täiega. Ainuke probleem on jalaga, kui see äravõtta, siis ainuke koht on armatuuril aga see natuke muljub kardinaid(kuigi ma ei tea, kas sellest miskit on).Kuidas iPadi hoidikuga rahul oled? Lihtsalt infoks, jäi silma Aliexpressis selline