Millist ballooni sa mõtled? Kui seda, mis põhja alla käib, siis tegemist on auto gaasiseadme mahutiga, mida paigaldab iga vastavaid seadeldisi panev ettevõte.
Millist vahetükki? Kas bussi gaasisüsteemi ja ballooni vahelist? Ma lasin endal otsad lihtsalt kokku panna. Ehk siis uus toru algab sealt, kus vana lõppes.
Muuseas mõõtsin ära ka magnetklapi tarbimise ja see on 0.86 A ehk siis umkaudu 11W. Pole küll mega kulu aga parem on siiski üldse null. Plaan on hetkel, võimaluse korral uus klapp eemaldada ja tõsta vana klapp uuele balloonile lähemale, et vea korral jookseks tühjaks trass aga mitte paak.
Vahepeal jõudsin mõttele, et nüüd saab mõõta näiteks ööpäeva tarbimist.
Lugedes eelnevatest postitustest, et keegi sai 4 nädalat 11 kg, siis mul kulus 5. nädalaga umbes 35 kg ehk eelnevas mõõdus kolm baloonitäit (külmkapp on mul seejuures kogu aeg 12v peal), millest sai ka ajenduse paagi panek, sest Itaalias ma balooni vahetada ei saanud ja täitmine oli probleemne. Ilmselt on suurem kulu ka asjaolust, et ma ei ole kordagi elus karavanide platsil ööbinud, sooja vee boiler on päeval sees ja kööki kasutan sihtotstarbeliselt.
Viimati muutis: 30.08.2014 23:52
Steev. Põhjus: täiendus ja parandus
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.