Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Ivar Kalev kirjutas: Ma ei saa sellest rakendusest hästi aru, mis käib matkaauto kohta. Näiteks Poola kiiruspiirangud pole sellis tkohta nagu matkaauto. On küll sõiduautod alla 3,5 tonni aga kui on üle?
Poolaga on Sul lihtne, maantee 70 ja kiirtee 80
Ah ära aja, nalja teed või? Kas siis kõik meie sõbrad üle 3,5 tonni matkabussidega pevad sõitma Poolas kiirteel kuni 80 km/h? Ja maanteel kuni 70 km/h?Imre kirjutas:Ivar Kalev kirjutas: Ma ei saa sellest rakendusest hästi aru, mis käib matkaauto kohta. Näiteks Poola kiiruspiirangud pole sellis tkohta nagu matkaauto. On küll sõiduautod alla 3,5 tonni aga kui on üle?
Just selleni ma jõuda tahtsingi, et öelda see rakendus on üsna puudulik ja selles mõttes käkk.boob kirjutas: C jah kurivaim
Siis pole selle Goingaboardiga midagi teha sul, seal üle 3,5 tonni on ainult veokad ja bussid
Ivar Kalev kirjutas:Ah ära aja, nalja teed või? Kas siis kõik meie sõbrad üle 3,5 tonni matkabussidega pevad sõitma Poolas kiirteel kuni 80 km/h? Ja maanteel kuni 70 km/h?Imre kirjutas:Ivar Kalev kirjutas: Ma ei saa sellest rakendusest hästi aru, mis käib matkaauto kohta. Näiteks Poola kiiruspiirangud pole sellis tkohta nagu matkaauto. On küll sõiduautod alla 3,5 tonni aga kui on üle?
Samas ma ei ole seda tegemas näinud vist ühtegi veoautot.