Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Panen käe südamele ja ütlen, et ei aidanud. Käisin mööda, kui ta neid tikksaega lõikas. Joonlaua ja malliga märkis ennem ette. Eks isa näitas talle ennem ühe ette. Usun, et isa teda ei aidanud ka mette, sest mina ka teda omal ajal ei aidanud. Laps ei saa tööd selgeks, kui vanem teda pidevalt aitab (ehk ise ära teeb).liikur kirjutas: Motamees, ütle ausalt, kas ikka natuke lapselast aitasid ka?...
Saan aru, et tiit on endale sobivad juba leidnud. Kas võten need Sinu jaoks Ermistusse kaasa või tuled minu juurde koju järgi?Illar, bronniks need tiit'le ja kui tiit ei taha, siiis võtaksin endale.
Illar kirjutas: Priit Peljo kirjutas:Saan aru, et tiit on endale sobivad juba leidnud. Kas võten need Sinu jaoks Ermistusse kaasa või tuled minu juurde koju järgi?Illar, bronniks need tiit'le ja kui tiit ei taha, siiis võtaksin endale.
See väide on vale. Mõtlesin selle valeks, aga ei julgend mõliseda, sest pole katsetanud. Tegin ekstra klotsid rihmajuppidega. Nüüd aga võin õiendada, sest koormrihma jupiga klots pani minema.Ronny kirjutas: Koormarihma jupp külge, jääb enne ratta alla kinni...
Jah, seda teooriat juba arutasime ka. Isegi ümber veoratta võiks lindi panna, et ise klotsi alla keriks...:whistle:Imre kirjutas: Pane pikem rihm, et ulatuks tagumise ratta alla