Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Kohe kordades kallim, selle raha eest mis siin pakutakse ei saa pooltki tehtud. Pakun, et sisetööd kui teha pruugitud ja osaliselt uutest asjadest alla 5000EUR ei tule kuidagi välja. Muidugi saab ka 0 eelarvega kui vana madrats ja paar taburetti kuuti visata, prügimäelt veenõu ja kõik oleks kombeks. Oma kogemustes lähtudes....kaminahi kirjutas: Ferdinand, sellise hinna eest juba sisustatud reisikuut on üpris hea kaup ja kui ei meeldi, saad väikese kaotusega edasi müüa. Pealegi, see ise ehitamine on küll huvitav, aga aja ja ressursikulukam kui planeerida osatakase.
liikur kirjutas:ferdinand kirjutas: Räägitakse, et kaubikul peab olema vahesein, mida eemaldada ei tohi. See iseenesest välistab juba selle matkaautona kasutamise.
See vaheseina lugu ei ole päris must valge värk. Eestis sõidab ka päris mitu tehasest N1-na tellitud Porsche Cayanne ringi :lol:
Kas ilma vaheseinata? Mingiaeg aksepteeriti kaubiku vaheseinana ka võrkrulood mille sai istmete taha tõmmata (mul ühel tuttaval on selline Mondeo). Samas ma eelmine aasta lasin ühe 8 kohalise M kategooria väikekaubiku 5 kohaliseks N1 kaubikuks teha, siis taheti nii vaheseina (toruraamil metallvõrgust) kui ka koormakinnitusaasasi kaubaruumis.
ifffff kirjutas:
Kas ilma vaheseinata? Mingi aeg aksepteeriti kaubiku vaheseinana ka võrkrulood mille sai istmete taha tõmmata (mul ühel tuttaval on selline Mondeo). Samas ma eelmine aasta lasin ühe 8 kohalise M kategooria väikekaubiku 5 kohaliseks N1 kaubikuks teha, siis taheti nii vaheseina (toruraamil metallvõrgust) kui ka koormakinnitusaasasi kaubaruumis.
eavp kirjutas:ifffff kirjutas: ...
ARK ei teinud keegi isegi tagaluuki lahti, kuhu ma siis kaubaruumi samal päeval hoolega kruvisin 6 koormakinnitusaasa.
Seega käb siis vist asi puhtalt paberi ....
...
Kõige lühema kaubaruumiga eestis arvel olevad autod, mida tean, on soomest toodud N1 endised T5 politseibussid. Nendel on tagumine kinnine osa ainult 90cm ja sealgi veel lisaks kas üks või 2 pinki.
Tänud, väga hea info, millega MNT ametnikke turgutada!
Priit Peljo kirjutas:
eavp kirjutas:Priit Peljo kirjutas:
Pilti saad näha siit
cache.osta.ee/iv2/auctions/1_9_52401311.jpg?_ga=2.184015139.427655518.1567369366-24463221.1559073642
auto number on 017 DBK
eavp kirjutas: Kõik ruum , mis sellel pildil olevast seinast ettepoole jääb on salong.
Kaubaruum ongi ainult see taga olev 90cm.
Kindlasti saab neile ismeid juurde lisada, kaalu poolest peaks välja andma ka kokku 6 kohta, ehk siis näiteks 2 kahest rida veel taha.
Pigem on küsimus selles, et näiteks 10 aastat tagasi jäi mul ühel tuttaval oma T4 ümber ehitamata, sest meie ark nõudis vahesine lükandukse tagumisse kolmandikku.