Saaks äkki kokku?
- ford
-
Teema autor
- Pole saidil
- Moderaator
-
- elu nigu ernes...:P
Saaks äkki kokku?
01.12.2008 20:35Kuna asi polnud teemasse ja nõuaks võib-olla eraldi arutamist, siis avan sellekohase eraldi teema.
Mõte oleks siis kevade poole teha üks kokkusaamine koos oma kuutidega. Loodetavasti leiaksid kõik asjaosalised sealt ideid ja mõtteid. Erilisi tingimusi ju selle jaoks vaja poleks, kuna paljudel elamised omal ratastel olemas. Kevadel on lihtsalt aega rohkem ja oleks ehk ka osalejaid rohkem.
Minu arvamus oleks, et asi võiks olla selline kahepäevane ja koos ööbimisega. Hää meelega jooks mõne toreda mõttekaaslasega paar õlut ja sussitaks lihatükki:)
Tore oleks, kui siin teemas saaks kõigi arvamustest lugeda ja vaadata, kui palju üldse huvilisi on. Peale seda saaks hakata mõtet edasi arendama ja juba aega ja kohta arutama.
Nii et kommentaarid ja ettepanekud on teretulnud:)
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Korvimees
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Hanomag-Henschel F46KA
Re: Re:Saaks äkki kokku?
02.12.2008 10:05 - 14.01.2013 19:54Minu arvamus oleks, et asi võiks olla selline kahepäevane ja koos ööbimisega. Hää meelega jooks mõne toreda mõttekaaslasega paar õlut ja sussitaks lihatükki:)
Umbes sellisena kujutan ka mina seda asja ette. Paariks tunniks poleks ju mõtet üldse kokku tulla, seda enam, et öömaja on igaühel endal olemas. Vaja oleks ainult piisava suurusega platsi, kuhu kõik kenasti ära mahuks.
Ajaliselt sobiks kevad ilmselt tõesti kõige paremini, kuna suvel kõigil niigi omad tegemised.
Panen ka LINGI , kus on pildiseeria ühest mujal maailmas toimunud üritustest.
- Frankia
-
- Pole saidil
- Spetsialistist foorumlane
-
- ford
-
Teema autor
- Pole saidil
- Moderaator
-
- vari
-
- Pole saidil
- Noor foorumlane
-
09.01.2009 22:36Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Kristi
-
- Pole saidil
- Administraator
-
- Ilus.....
- vari
-
- Pole saidil
- Noor foorumlane
-
- trebla
-
- Pole saidil
- Noor foorumlane
-
- kõigile kirssidega!
13.01.2009 19:44einoh, pidusse ma tulen ikka, kui kutsutakse. mul aint see jamps, et kes mind sinna tahab, mul ju majaga autot pole ja siukest käru ka mitte. sõita mulle meeldib siuksega küll, aga omale pole veel võimalust olnd osta.
ma võin tulla niisama õlutit jooma ja vorstikest sussitama, kui just ära ei aeta:blush:
andke aga teada, kui miskit on, ma teen kalendrisse risti
- ford
-
Teema autor
- Pole saidil
- Moderaator
-
17.03.2009 15:49Minu ettepanek oleks näiteks aprilli lõpp, et 25-26.aprill
Kuidas see teistele sobiks ja kas on mingeid täiendavaid ettepanekuid kohtade osas? Frankia pakkumine oli teha see Trepimäel. "Ööbimiskohtade" teema all on sellest kohast ka pikemalt juttu, tundub igati sobilik.
Ootaks siis uuemaid kommentaare ja üritaks juba konkreetsemalt kokku leppida, et kõigile sobiks.
Hääd kevadet ja algavat matkahooaegaB)
- ford
-
Teema autor
- Pole saidil
- Moderaator
-
- Korvimees
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Hanomag-Henschel F46KA
30.03.2009 22:39Või mis rahvas üldse arvab? Kas lihtsalt ei viitsi veel varakevadel kuudis magada või on mõni muu põhjus?
- Marika
-
- Pole saidil
- Uus liige
-
- maido45
-
- Pole saidil
- Uus liige
-
- Ratastel elu
- ford
-
Teema autor
- Pole saidil
- Moderaator
-
31.03.2009 20:47Hetkeseisuga tundub, et oleks vähemalt viis osalevat pesakonda (julgen oma hääle anda ka "Vari" eest). See juba piisav kogus, et üks väiksemat sorti oleng tekitada:P
Ise kujutaksin ette asja ikka peredega. Omal mul on kaks pisemat mantlipärijat, kes meiega pidevalt kaasas reisivad - 4a poiss ja 10a tüdruk. Varil on ka kaks tirtsu seal kümne kandis. Kui lapsi veel tuleb, on neilgi sääl omamoodi kokkutulek:)
Võiksime ise siis kõik miskit grillimise värki kaasa võtta ja siis õhtal hää lõkke ääres õlut või veini limpsida ja maailma asju paika panna.
Need on minu mõtted. Võimalik, et keegi kujutab seda hoopis teistmoodi ette, aga arutelust selgubki ideaal.
ootan huviga arvamusi ja saan aru, et asi hakkab kindlamat kuju võtma:side:
- Frankia
-
- Pole saidil
- Spetsialistist foorumlane
-
31.03.2009 21:381.mail on plaan minna 3. päevaks Hiiumaale.
Kohtumiseni!
- Kristi
-
- Pole saidil
- Administraator
-
- Ilus.....
31.03.2009 21:38 - 31.03.2009 21:39Matkaauto sai ka see kevad juba ära proovitud, nii et meie oleme valmis matkama... Koht ja kuupäev paistab hetkel sobivat.
- Alex
-
- Külastaja
-
31.03.2009 21:54terv
Alex, 10 kuuga juba 18000km kogunenud:woohoo:
- Egau
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- t. 5030540 fotograafiateenused, raadioinsener
31.03.2009 22:18Ettepanek teha üritus 1.mail, siis aega rohkem ja ehk soojem ka juba.
Väljapakutud asukoht sobib, kuid võib ka mujal, peaasi, et pinnas pehme ei ole. Tallinna ümbrusega see häda, et vaikseid kohti, kus võõrad segama ei tule, praktiliselt pole.
P.S. seal ööbimiskohtade rubriigis toodud Trepimäe koordinaadid juhatavad keset Võrtsjärve!
Egau
- maido45
-
- Pole saidil
- Uus liige
-
- Ratastel elu
01.04.2009 00:20
P.S. seal ööbimiskohtade rubriigis toodud Trepimäe koordinaadid juhatavad keset Võrtsjärve!
Siis sa pidid näpuka tegema sest minu navi näitas ilusti järve äärde. Just kontrollisin!
- Egau
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
01.04.2009 01:12Mul näitab Vehendi ja Trepimäe vahel randa 58.23084 ja 26.13132 ja see on WGS-84 süsteemis.
Siis sa pidid näpuka tegema sest minu navi näitas ilusti järve äärde. Just kontrollisin!
Egau
- ford
-
Teema autor
- Pole saidil
- Moderaator
-
01.04.2009 08:31Mis puudutab sopasust, siis sinna parklani oli vist asfalttee, kui õieti mäletan. Plats ise oli ka vist kinni tallatud kruusapõhjaga. Frankia võib mind parandada/täiendada, ta vist sääl rohkem käinud:)
Aga kuupäevade osas paistab siiski, et enamusele see sobib. Kui nüüd hakata seda ümber mängima, läheb asi äkki keeruliseks jälle. Muidugi võib seda ka soojemal ajal teha, aga mida soojemaks käheb, seda tihedamaks lähevad ka graafikud ja selle võrra jääb meid kindlasti vähemaks. Ega sellist aega vist nagunii ei teki, mis absoluutselt kõigile sobiks.
- Egau
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
01.04.2009 15:38Tundub, et need etteantud koordinaadid on sel juhul õiged, kui kirjutada kujul
58:13:50 ja 26:07:50, ehk siis kraadid, minutid ja sekundid. See kirjapilt, mis teil seal toodud, tähendab et koordinaate tuleb tõlgendada ainult kraadides ja selle kümnendikosades antuna. Kuna koordinaate võib esitada väga mitmel moel, siis tuleks seda ka korrektselt teha.
Egau
- trebla
-
- Pole saidil
- Noor foorumlane
-
- kõigile kirssidega!