Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Ma natuke vaidleks vastu domeeni nime koha pealt, IE-ga kõik selge. www prefix domeeni ees on just õige nimi antud domeeni veebiserverile. Kõik browserid proovivad kohe www prefix-t lisada kui ilma selleta url ei vasta. Kogu probleemi poleks kui matkaauto.com serverile tellitud cert sisaldaks mõlemat nime, nii www-ga, kui ilma. Sellise eest tahetakse tavaliselt veidi kõrgemat hinda. Kui taheti ühe nime certi, siis oleks õigem olnud www prefix-ga cert, seda võiks certi uuendamisel arvestada.Mereoja kirjutas: Seadistuses tundub kõik õige olema. www-d ärge tänapäeval üldse kasutage enam. Matkaauto.com kasutab https ja on pandud automaatne www hostinime lisamine (kui inimesed harjumusest seda ikka teevad), aga IE puhul see ei toimi nagu näha. Konflikt võib tekkida ka siis kui arvutil näiteks kell/ajatsoon vale jms. No ja muidugi IE-d patsiga poisid ei soovita üldse kasutada...
IE puhul muuda favorites nimekirjas kindlasti ära ja pane: https:// matkaauto.com (ilma tühikuta).
Arvo kirjutas:Ma natuke vaidleks vastu domeeni nime koha pealt, IE-ga kõik selge. www prefix domeeni ees on just õige nimi antud domeeni veebiserverile. Kõik browserid proovivad kohe www prefix-t lisada kui ilma selleta url ei vasta. Kogu probleemi poleks kui matkaauto.com serverile tellitud cert sisaldaks mõlemat nime, nii www-ga, kui ilma. Sellise eest tahetakse tavaliselt veidi kõrgemat hinda. Kui taheti ühe nime certi, siis oleks õigem olnud www prefix-ga cert, seda võiks certi uuendamisel arvestada.Mereoja kirjutas: Seadistuses tundub kõik õige olema. www-d ärge tänapäeval üldse kasutage enam. Matkaauto.com kasutab https ja on pandud automaatne www hostinime lisamine (kui inimesed harjumusest seda ikka teevad), aga IE puhul see ei toimi nagu näha. Konflikt võib tekkida ka siis kui arvutil näiteks kell/ajatsoon vale jms. No ja muidugi IE-d patsiga poisid ei soovita üldse kasutada...
IE puhul muuda favorites nimekirjas kindlasti ära ja pane: https:// matkaauto.com (ilma tühikuta).
Illar kirjutas: Tegelikult tahtsin oma eelmisesse postitusse pildid ka panna, aga ma lihtsalt ei viitsi selle uue foorumi formaadiga võidelda.:huh:
Illar kirjutas: Ma oskan küll, aga need ei tule lihtsalt sinna, kuhu peaksid tulema. Samuti ei saa näiteks jutu sisse "emotikone" panna, sest peale seda ei lase enam edasi kirjutada... Vahest laseb, aga näiteks täna ei lase... Samuti pole enam postituste all "muuda" võimalust... Või õigemini vahest on, aga vahest pole...täna näiteks pole...
Illar kirjutas: Ma oskan küll, aga need ei tule lihtsalt sinna, kuhu peaksid tulema. Samuti ei saa näiteks jutu sisse "emotikone" panna, sest peale seda ei lase enam edasi kirjutada... Vahest laseb, aga näiteks täna ei lase... Samuti pole enam postituste all "muuda" võimalust... Või õigemini vahest on, aga vahest pole...täna näiteks pole...
toto kirjutas: No ei ole see asi ikka arvutite viga ka, mul täpselt samad jamad ja veel mida tähele panen täna, inimeste profiili pildid muutuvad päeva jooksul, kord üks kord teine.
Mul täiesti uus WIN 10 arvuti koos kõigi tulede ja vilede ja itimeeste hooldusega. Ja just ühe teise teema all kus olin postitanud polnud muuda nuppu , selle teema alla jälle olemas.
toto kirjutas: Aitaks kui oskaks, ega ei kritiseerigi, lihtsalt jagan infot, ja infoks veel et juba on eelmise minu postituse alt muuda nupp kadunud.
Illar kirjutas: Ei tea kuis teistel, aga ma ei saa ka enne sisestamist postitust parandada, sest nii nagu sellest roosast kastist välja minna(näiteks eelvaatesse), siis tagasi tulles enam kirjutada ei lase. Ainus võimalus on vajutada "Loobu" ja uuesti alustada...
toto kirjutas: proovin siis pilti ka lisada (suurelt ikka ei õnnestunud)