See on vaid majutusasutuste kohta. Karavanikämpingute kohta pole meil veel mingeid määranguid.EAS'i turismiosakonna boss vastas sellelaadse küsimuse peale mullu, et me tegeleme selle asjaga! "Ja kui ära pole surnud, tegelevad siiamaani..." nagu iga ilus muinasjutt tavaliselt lõpeb.MeelisV kirjutas: lisaks natuke ametlikku juttu kah
kas meil päris ametlikult reguleerib neid asju veel miskine asi või ainult see määrus
www.riigiteataja.ee/akt/131052012002
eks öelge otse kui ma üle paisutan ma ei solvu :silly:
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Egau kirjutas: Parima ülevaate saab Regio kaardilt, kus on minu meelest kõik kohad peal (pole veel sellist leidnud, mida peal pole!)
Egau kirjutas: Mine RMK lehele ja sealt vali liikumine looduses ning telkimisalad.
Soome kämpingute kohta on internetis palju infot. Näiteks tärnide ja klassifitseerimise kohta leiab siit:MeelisV kirjutas: mina ei põeks kui võtaksime eeskuju Soomest ja ei leiuta ise ratast
nende karavani kultuur on tugevam ehk vanem ja laiemalt levinud
kui on need tingimused kuskil olemas võiks need ülesse riputad, lasta esmalt nt. google translatega üle ja siis kohendada inimesele arusaadavaks sest paljud ei "puhu" seda keelt
ford kirjutas: "MeelisV" miks mitte hakata sellist andmebaasi koostama ilma kaardirakenduse tehnilist lahendust omamata
hiljem saab (jah lisatööd tehes) sinna selle üle tõsta. ?
ehk niikuinii peab enne ju asja sorteerima kui kuhugi ülesse läheb ?
Aga selle jaoks on ju eraldi teema "Ööbimiskohad"