Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
84 EUR oli teineteise kõrval ja väga hea korraga plats, 11EUR aga suur territoorium kuhu ise vaatad kuhu saad. Elektrijuhe pidi 30m pikk olema, muidu aga isegi parem, polnud nii tihe.meelis kirjutas: Päris hullud käärid: 11 versus 84??
Kas platsid on samaväärsed?
, milles on ka kõik soodushinnad ära toodud. Kuid, kui satud sellisesse piirkonda, kus sooduskämpingud puuduvad, siis on vasakpoolsest kataloogist rohkem abi.Berta kirjutas: Infoks kataloogide soetajatele. Eelmisel aastal ostsime esimest korda ACSI kaardi ja kataloogi (pildil paremal). Reisil olles avastasime, et seal on Slovakkia ja Rumeenia kohal tühjus - kataloogis vaid need kämpingud, mis ACSI kaardiga soodustust pakuvad.. Selleks aastaks soetasime põhjalikuma kataloogi.
Ivar Kalev kirjutas: Mida ikkagi ei saa on ACSI Club ID
clubid.acsi.eu/clubid_en/onestepcheckout/?sku=ACI&_ga=1.130934091.572269935.1478283425
Sellist kodakondsust/rahvust nagu eestlane valikus pole.
Ma esitasin selle küsimuse neile vist 3 a tagasi kui tuli pakkumine mulle, et võta Club Id ka, sain kena vastuse, et sorry praegu tõesti ei saa, aga asi ( riikide listi täiendamine ) on kaalumisel. Siiani pole kaalutud.Telgivai kirjutas: Jah see info on sealt teada.
Pigem oli minu küsimus "kas kunagi saaks"
s.t. kergelt klubile suunatud või keegi veel on nendega suhelnud ja saanud mingi vastuse küsimusele kas on plaanis laieneda ka Eestisse.
Anna siis teada kui tõesti Club Id ka saad. ACSI kaardi ma sain juba jõuludeks ja app kasutuse. Esimese hooga enam ei leidnud tõesti nimekirja riikidest, kellele ainult Club Id-d anti.kaminahi kirjutas: ACSI klubi ID kaart tellitud, makstud. Ooteaeg 4-7 päeva.