Eltmaa kirjutas: Kohe on aasta 2021
ehk on mõnel pool arenguid toimunud ...
Priit Käos kirjutas: Kuutsekale saatsin selle kohta päringu 3 päeva tagasi messengeris ja sealt ju näeb, et on vaadatud aga siiani pole keegi suvatsenud vastata. Ju siis läheb muidu ka hästi.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Näha on, et sa eriti asjaga kursis ei ole aga kirjutada meeldib. Ma siis valgustan sind pisut:Arvo.A kirjutas: Jah, ma arvan, et neil läheb hetkel hästi, sest kunstlund on toodetud ja rahvast käib ning käed- jalad ilmselt tööd täis. Aga kui keegi arvab, et tema sõnum on primaarne ja talle tuleb esimesena ning kohe vastata, sest tema toob ju omanikule RAHA sisse, siis võiks natukene emotsioone tagasi tõmmata ja ennast klient-kuninga tasemelt tavakodaniku nivoole sättida. Ja eks mugavus seegi- saadan kuskilt netist sõnumi, viskan jala üle põlve ja ootan vastust. Aga äkki nad ei otsi kirjasõpru, äkki saab telefoniga vanamoeliselt helistades kiiremini vastuse? Või kodulehel spets vormi täites?
Ja ma arvan, et päris digiajastu tattnokkadega ikka tegu ei ole kui suudavad seda masinavärki hoolimata kehvadest talvedest käigus hoida.
Täiesti arusaamatuks jääb, et mida sa " punnitad" praegu? Ma kirjutasin sulaselges eesti keeles, et mitmendat päeva ootan oma küsimusele vastust ühest suusakeskusest. See on mingi sopavalamine või? Mis need ülejäänud punktid siia puutuvad? Kui sa kirjutad, et head vorsti said laadalt siis lisad sinna pika jutu kuidas hommikut ärkasid ja püksid jalga panid ja veel tuhat asja? Keda see peaks huvitama kui vorst hea oli? Sellist jura, et e-posti peaks saatma kui inimene ärkvel on ma ei tahaks kaine peaga üldse kommenteerida. USA - ga kaupa tehes me ei saakski magama minna siis.Arvo.A kirjutas: Huvitav tendents on see, et kõigepealt hakatakse kuskil netis millegi-kellegi peale vaikselt soppa valama ehk kriitilist suhtumist väljendama ja luuakse juba eos selline negatiivne kuvand, millele paljud õhinal kaasa noogutavad ja hea meelega alla kirjutavad, aga alles pärast hakatakse punktide kaupa eneseõigustusi välja tooma. Kas on väga raske kohe kõik ära rääkida või ei ole selline käitumine mehelik?
Aga teinekord tasub ehk lähtuda ütlusest, et hommik on õhtust targem ja hakata asju ajama tööpäeva sees, kui ka teised inimesed on ärkvel.
Priit Peljo kirjutas: Eks siis tuleb sinna helistada, ise ei usu et selline küsimus läheb "spami" kasti, arvan et ignoreeritakse, või pannakse ise sinna kasti.
Priit Peljo kirjutas: Kui kaminahju sooviksin, siis loomulikult helistaks sulle kui sõbrale ja tuttavale
Jutt teenindusasutustest
Jah, rasked ajad ja saan nendest teenindusasutustest aru, ühe karavani jaoks pole mõtet personali tööle kutsuda, aga vastata ikka võiks. Aga kui väsimus sellest kõigest koroonaviirusest peal, siis arusaadav.
Priit Peljo kirjutas: Eks siis tuleb sinna helistada, ise ei usu et selline küsimus läheb "spami" kasti, arvan et ignoreeritakse, või pannakse ise sinna kasti.
Kuutsekas ootab sind hr.probleemsiinsamas. Tingimused ja suhtumine peaksid olema sinusugusele mokkamööda.kaminahi kirjutas: Otsitav probleem ei ole lumes, ega isegi teeninduses. See on siinsamas.
Kuna see algne teema siin lõigati mitmeks siis lihtsalt informatiivsuse huvides, et teema tõstatus siis kui esimene lumekahur alles tööle pandi. Seega mingi klientide uputuse taha seekord peituda ei anna. Aga eks nendeJanari kirjutas: Eks see on paratamatus, et hooaja keskused keskenduvad ikka eelkõige oma põhitegevusele. On ju igati arusaadav, et mägi alles avati ja klientidele selle avamine on paras pingutus. Ilmselt selle juhtumi puhul ka selline hetke lahend, et vastust ei tulegi.
Samas mäekeskuse huvilisele, kes omab matkakat, võiks olla tekkinud arusaam, et Eesti ei ole veel nii arenenud matkakatele turismivõimaluste pakkumises, nagu arenenumad naabrid. Eks huviliste kesisus veel hetkel pärsib võimekuse loomist. Kindlasti oleks abiks kui klubi otsiks kontakti mägede haldjaga ja ehk saab sealt neile veel tundmatu turismivariant atraktiivseks?
Käisin ise ka pühapäeval mäelt läbi ja oli näha, et kes ikka soovis, see matkakaga kohale oli ka ilmunud. Kas teenuseid ka pakuti, seda ma ei tea.
Otepää on alati ilusa talve korral puupüsti täis ja seda peaks Eestlane juba teadma. Mõte on selles, et aktiivsus võib päeva päästa, seega soovitan kirjavahetusele siiski katsetada vana head helsitamist ja ilmselt 30 sekundiga oleks võimalused teada olnud.
Priit Käos kirjutas: Näha on, et sa eriti asjaga kursis ei ole aga kirjutada meeldib. Ma siis valgustan sind pisut:
3. Telefon on ka tore asi aga vaata, mul tekkis see elektriküsimus öösel 1.30 ja peaks peast kerge olema kui sel.kellaajal kuhugi helistama hakkaks.
Ja ometi on, kes vastavad alati tunni aja jooksul
Pohh
.
Ma umbes nii arvasingi, et ainult sellise seose sinu peakene välja mõtlebki. Aga kiitus sellegi poolest. Vähemalt pingutasid pühade ajal.kaminahi kirjutas:Priit Käos kirjutas: Näha on, et sa eriti asjaga kursis ei ole aga kirjutada meeldib. Ma siis valgustan sind pisut:
3. Telefon on ka tore asi aga vaata, mul tekkis see elektriküsimus öösel 1.30 ja peaks peast kerge olema kui sel.kellaajal kuhugi helistama hakkaks.
Ja ometi on, kes vastavad alati tunni aja jooksul
Pohh
.